Advertise on fullfatrr.com »

Home > Camping, Caravanning and Holidays > Swift with LED tail lights problem
Post Reply  Down to end
Page 2 of 2 <12
Print this entire topic · 
Andy



Member Since: 23 Feb 2009
Location: West Mids/Shropshire
Posts: 2364

United Kingdom 2002 Range Rover Vogue Td6 Zambezi Silver

There is a YES/NO for each lamp: tail lights, indicatorrs, fogs. Nothing for a trailer though so I'll have to check it.

Post #492798 18th Oct 2018 4:24pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
Andy



Member Since: 23 Feb 2009
Location: West Mids/Shropshire
Posts: 2364

United Kingdom 2002 Range Rover Vogue Td6 Zambezi Silver

Update- I changed the tow electrics to 13 pin and took the car back to the Swift dealer. This time, the A3 module worked on their test rig. I had my A3 module in the boot so I got them to test that one as well and that worked fine.

So this morning I fitted the Module to the caravan.
Switched on the ignition and everything worked fine. Then I started the car. When the engine runs, the brake lights flash on and off slowly. If I press the brakes, they stay on as they should. Everything else is still working.

So there’s a feed going to the brake lights when the engine runs causing them to flash on and off roughly every two seconds.
Can anyone suggest a fix for this before I take a hammer to the lights?

Post #493877 28th Oct 2018 1:49pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
stan
Site Moderator


Member Since: 13 Jul 2010
Location: a moderate moderated moderator moderating moderately in moderation
Posts: 28444

England 2012 Range Rover Westminster TDV8 Santorini Black

found this a few threads down i this section, hope it helps,

http://www.fullfatrr.com/forum/topic42959.html

Post #493891 28th Oct 2018 3:20pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
Andy



Member Since: 23 Feb 2009
Location: West Mids/Shropshire
Posts: 2364

United Kingdom 2002 Range Rover Vogue Td6 Zambezi Silver

Thanks Stan. Looks like the exact same issue I have. I’ve messaged him

Post #493895 28th Oct 2018 3:47pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
stan
Site Moderator


Member Since: 13 Jul 2010
Location: a moderate moderated moderator moderating moderately in moderation
Posts: 28444

England 2012 Range Rover Westminster TDV8 Santorini Black

another thread andy,

http://www.fullfatrr.com/forum/topic38077.html

Post #493896 28th Oct 2018 3:58pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Reply with quote
Andy



Member Since: 23 Feb 2009
Location: West Mids/Shropshire
Posts: 2364

United Kingdom 2002 Range Rover Vogue Td6 Zambezi Silver

All sorted now. Used the mod in one of the threads above which has resolved the problem!

Post #494454 2nd Nov 2018 8:13pm
View user's profile Send private message View poster's gallery Post Reply
Post Reply  Back to top
Page 2 of 2 <12
All times are GMT

Jump to  
Previous Topic | Next Topic >
Posting Rules
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Site Copyright © 2006-2018 Futuranet Ltd & Martin Lewis


Switch to Mobile site